Nyitólap Regisztráció
Keresés
OK
ENG  HUN
EIT ICT Labs Magyar Nemzeti Társult Csomópont
Itt jár: Nyitólap > Nagyvállalati partnerek és az Informatikai Középvállalati ...
Nagyvállalati partnerek

Az EIT ICT Labs Magyar Nemzeti Társult Csomópont üzleti partnerei az információs és kommunikációs technológiák területén tevékenykedő, elismert nagyvállalatok:


Ericsson Hungary


Az Ericsson folyamatos technológiai vezető szerepe révén formálja a mobil és a széles sávú internetes kommunikáció jövőjét. Több mint 140 országban kínál innovatív megoldásokat, ezáltal segítve a világ leghatékonyabb kommunikációs vállalatainak létrejöttét.

Nagyvállalati partnerek


Cisco Systems Hungary

 

A Cisco Systems Inc. magyarországi leányvállalata 1995-ben kezdte meg működését. Jelenleg mintegy 75munkatárssal lát el kereskedelmi, marketing és műszaki feladatokat. A Cisco Magyarország kereskedõi és rendszermérnökei támogatják a magyarországi rendszerintegrátorok, disztribútorok és viszonteladók alkotta közel 350 vállalat összes Ciscoval kapcsolatos üzleti tevékenységét. A Cisco Systems Inc. világszerte élenjár a technológiai újdonságok, valamint a kutatás-fejlesztés támogatásában. A Cisco Magyarország székhelyén működõ hálózati laboratórium is ezt a célt szem elõtt tartva biztosít lehetõséget a legmodernebb technológiák azonnali adaptálására, tesztelésére.

 Nagyvállalati partnerek


Magyar Telekom


A Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság, röviden Magyar Telekom (MT) legnagyobb távközlési szolgáltatója és egyben egyik legnagyobb cége. A cég telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatásokat nyújt vezetékes és mobil viszonylatban, adatátviteli és nem hangalapú, informatikai és rendszerintegrációs területeken.

 Nagyvállalati partnerek


Nokia Solutions and Networks

 

A Nokia Solutions and Networks nagyjából 150 országban van jelen a világon. Magyarországi központja globális szinten is jelentős: a vállalat hazánkban 850 fővel, két területen működik. Az infrastrukturális beruházásokban való részvételével az ország fejlődéséhez szeretne hozzájárulni, míg meglévő kutatás-fejlesztési bázisa erősítésével a tudásalapú társadalom megteremtését kívánja elősegíteni. 

Nagyvállalati partnerek


GE

 

A GE 21. századi energiaipari-, szállítási-, egészségügyi-, vízkezelési- és világítástechnikai megoldásai az infrastrukturális fejlesztéseken keresztül hozzájárulnak Magyarország versenyképességének növeléséhez. A GE hazai tevékenységének kulcsa a partnerekkel, a helyi közösségekkel, az üzleti és tudományos közösségekkel, valamint a kormánnyal való együttműködés.

Nagyvállalati partnerek

 

 

HÍREK
View all
RSS 
2014
jún. 24
Tizenkét tudományterület közel húsz doktorandusza vett részt az első kreatív workshopon
2014
jún. 22
Digitális tananyaggal képzik a jövőben az informatikusokat a három vezető hazai képzésen - sajtóközlemény
2014
jún. 5
Egymilliárdos hazai forrás több mint 700 milliós EU-s támogatást vonzott az ELTE-re és a Műegyetemre
2014
jún. 4
Sikeresen lezajlott az Infokommunikáció és Innováció című projektzáró konferencia június 3-án
2014
máj. 23
Outreach-ösztöndíjak az EIT ICT Labs nyári iskoláira
ESEMÉNYEK
View all
RSS 
2014
jún. 19
Doktorandusztalálkozó és kreatív workshop
2014
jún. 3
Infokommunikáció és Innováció
2014
máj. 30
TechShow 2014
2014
máj. 22
Üzleti fókuszú innovációs tevékenységek menedzselésének módszertana és gyakorlata - workshop II.
2014
máj. 22
Tiszteletbeli doktori címet kap dr. Horváth Zoltán, az EIT ICT Labs Magyar Nemzeti Társult Csomópont igazgatója


Impresszum

Oldaltérkép

Kapcsolat