Nyitólap Regisztráció
Keresés
OK
ENG  HUN
EIT ICT Labs Magyar Nemzeti Társult Csomópont
Itt jár: Nyitólap > EIT ICT Labs doktori program
Partnerek

Ericsson Hungary


Az Ericsson folyamatos technológiai vezető szerepe révén formálja a mobil és a széles sávú internetes kommunikáció jövőjét. Több mint 140 országban kínál innovatív megoldásokat, ezáltal segítve a világ leghatékonyabb kommunikációs vállalatainak létrejöttét.


Cisco Systems Hungary

 

A Cisco Systems Inc. magyarországi leányvállalata 1995-ben kezdte meg működését. Jelenleg mintegy 75munkatárssal lát el kereskedelmi, marketing és műszaki feladatokat. A Cisco Magyarország kereskedõi és rendszermérnökei támogatják a magyarországi rendszerintegrátorok, disztribútorok és viszonteladók alkotta közel 350 vállalat összes Ciscoval kapcsolatos üzleti tevékenységét. A Cisco Systems Inc. világszerte élenjár a technológiai újdonságok, valamint a kutatás-fejlesztés támogatásában. A Cisco Magyarország székhelyén működõ hálózati laboratórium is ezt a célt szem elõtt tartva biztosít lehetõséget a legmodernebb technológiák azonnali adaptálására, tesztelésére.


Nokia Solutions and Networks

 

A Nokia Solutions and Networks nagyjából 150 országban van jelen a világon. Magyarországi központja globális szinten is jelentős: a vállalat Magyarországon 850 fővel, két területen működik. Az infrastrukturális beruházásokban való részvételével az ország fejlődéséhez szeretne hozzájárulni, míg meglévő kutatás-fejlesztési bázisa erősítésével a tudásalapú társadalom megteremtését kívánja elősegíteni. 

 

Magyar Telekom


A Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság, röviden Magyar Telekom (MT) legnagyobb távközlési szolgáltatója és egyben egyik legnagyobb cége. A cég telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatásokat nyújt vezetékes és mobil viszonylatban, adatátviteli és nem hangalapú, informatikai és rendszerintegrációs területeken.

 

MTA SZTAKI


A Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézete (MTA SZTAKI) a Magyar Tudományos Akadémia intézethálózatának tagja, az ország legnagyobb és legsikeresebb informatikai kutatóintézete.

Az SZTAKI a tágan értelmezett informatika tudományának műhelye, az információtechnológia, számítástudomány és rokonterületei nemzeti kutatóbázisa. Elsősorban az informatika műszaki-tudományos és matematikai kérdéseivel foglalkozik, de a kutatások kiterjednek mindazon területekre, amelyek az alapkérdésekkel kapcsolatban állnak. Az alap- és alkalmazott kutatás széles körű művelése mellett fontos feladat a megszerzett speciális ismeretek hasznosítása a kutatás-fejlesztés, rendszertervezés és rendszerintegrálás, tanácsadás, szoftverfejlesztés területén.

 

Alapelvük a nemzetközi mércével mérhető alapkutatás, az eredményeket alkalmazó, az itthon és külföldön hasznosítható informatikai fejlesztések és magas szintű tanácsadási tevékenység egymásra épülésének megteremtése, a tágabb tématerületen egy kiválósági központ megvalósítása, mely vonzó témákat és körülményeket biztosít tehetséges fiatalok Ph.D. tanulmányához, alkotó tevékenységük megkezdéséhez.

 

ELTE-Soft


ELTE-Soft küldetése, hogy támogassa az Eötvös Loránd Tudományegyetemet abban, hogy az infokommunikációs szoftvertechnológia kutatás vezető hazai oktató-fejlesztő centruma legyen. 

HÍREK
View all
RSS 
2014
jún. 24
Tizenkét tudományterület közel húsz doktorandusza vett részt az első kreatív workshopon
2014
jún. 22
Digitális tananyaggal képzik a jövőben az informatikusokat a három vezető hazai képzésen - sajtóközlemény
2014
jún. 5
Egymilliárdos hazai forrás több mint 700 milliós EU-s támogatást vonzott az ELTE-re és a Műegyetemre
2014
jún. 4
Sikeresen lezajlott az Infokommunikáció és Innováció című projektzáró konferencia június 3-án
2014
máj. 23
Outreach-ösztöndíjak az EIT ICT Labs nyári iskoláira
ESEMÉNYEK
View all
RSS 
2014
jún. 19
Doktorandusztalálkozó és kreatív workshop
2014
jún. 3
Infokommunikáció és Innováció
2014
máj. 30
TechShow 2014
2014
máj. 22
Üzleti fókuszú innovációs tevékenységek menedzselésének módszertana és gyakorlata - workshop II.
2014
máj. 22
Tiszteletbeli doktori címet kap dr. Horváth Zoltán, az EIT ICT Labs Magyar Nemzeti Társult Csomópont igazgatója


Impresszum

Oldaltérkép

Kapcsolat